Charter Jet Biaya

Charter Jet Biaya

Charter Jet Biaya lan Keuntungan

Hot

Friday, January 5, 2018

Charter Jet Biaya lan Keuntungan

January 05, 2018 1

Biaya fly sanction bisa ngubah kontingen marang ukuran lan jenis fly, lan ing ngendi sampeyan kudu lunga. Misale, yen sampeyan kepiye entuk njupuk fly light - nyatakake, Learjet, sing ngetung watara 5-8 wong lelungan, saka Boston nganti Seattle salah siji cara, bisa biaya watara 20 ewu, cukup, kontingen marang musim taun lan pesenan kaping. A fly medium - ngomong, a Hawker kanggo Kayata, kang kursi 7-9 lelungan, bisa biaya watara 30 ewu ing ilustrasi iki. Misale, misale, sing digunaake kanggo lelungan penerbangan perusahaan - nyatakake, Falcon, sing bisa nyedhiyakake nganti 15 wong sing lelungan, bisa terus mlaku ing wilayah 40 ewu, sing akeh lan turbo prop, kayata Cessna sing bisa dumunung nganti 12, bisa uga ana sekitar 20 ewu ing kasus iki. Iki mesthine mujudake kontrak balap sing bisa ngewangi manawa salah sijine wong lelungan arep mlaku-mlaku, utawa kanthi lengkap.

Jebul, kaluwihan sing mlaku liwat fly pribadi ngluwihi kabeh biaya stream kontrak ... contone nyedhiyakake pangan lan spa ing-pesawat (minangka aturan ora kalebu apa-apa), pets riding ing puteran utawa ing kursi sing cocok karo sampeyan - sing pancene apik banget mengaruhi yen Humane Society Amerika Serikat wis netepake yen kita ora tau njupuk pets ing penerbangan bisnis amarga kahanan kejam ing kebutaan sing entuk akeh pituduh traumatik, pemeriksa keamanan sing luwih gampang lan akeh ora gampang, lan agregat lan ngrampungake ora ana garis (sampeyan ngunggahake stream lan pindhah langsung saka otomatis menyang pesawat), mung kanggo jeneng sawetara cilik.

Sawetara bisa uga mikirake kepemilikan pribadhi utawa tanggung jawab parsial kanggo aliran pribadi, mikir biaya bakal luwih konservatif. Iki bisa uga ditampilake ing kertas, nanging minangka aturan umum biaya pangopènan, dhaptar standar lan macem-macem sing beda-beda bisa dadi biaya kanthi biaya, sawayah-wayah kanthi cara finansial lan wektu. Luwih, tanpa mangerteni kamungkinan sing nduweni utawa sebagéyan ngaku minangka aliran pribadi, sampeyan bakal terus-terusan nyusup ing konteks apa wae. Ana kali nalika stream sampeyan bisa mudhun kanggo dhukungan, utawa ora bisa diakses, utawa uga ora bisa mlaku sing bener sing bisa nyedhiyakake kabutuhan saiki. Ing kasempatan yen sampeyan duwe stream pribadi sing sethitik, sampeyan kudu njupuk luwih akeh wisatawan sing bisa menehi, bakal sampeyan nggawe sawetara acara? Kontrak bisa biaya kanthi cara sing luwih gedhe, lan tinimbang mung siji fly, sampeyan duwe 24 jam akses menyang armada macem-macem jinis 7 dina pitung dina, 365 dina saben taun.
Read More